Ptysie z kiełbasą i parmezanem

Ptysie z kiełbasą i parmezanem
Kiełbasa i parmezan może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 178 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką jajka, mleko, arkusze ciasta francuskiego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 25%. Spróbuj Parmezan z Marinarą, Ptysie Ziemniaczane Z Parmezanem, oraz Ptysie Z Bazylii Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój każdy arkusz ciasta na 3 paski wzdłuż. W małej misce, ubić jajko z mlekiem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wierzch każdego paska ciasta posmarować mieszanką jajko-mleko i posypać 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MlekoMleko
JajkoJajko
4
Niegotowaną kiełbasę podzielić na 6 równych porcji. Uformuj każdą porcję w kłodę o tej samej długości, co paski ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
5
Na środku każdego paska wyłożyć po jednej kiełbasie. Brzegi ciasta złożyć do zamknięcia kiełbasy i ściskać szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
6
Blaty pędzla z pozostałą glazurą jajeczną. Wyluzuj 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
JajkoJajko
7
Umieść arkusz brązowego papierowego worka na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Pokroić każdą rolkę ciasta na plasterki 1 cala i umieścić na brązowym papierze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Piec przez 15-20 minut lub aż kiełbasa jest gotowane i ciasto jest lekko rumiane. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn