Pstrąg Z Grilla
Pstrąg z grilla jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać ubrany pstrąg tęczowy, wino, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany pstrąg z Zukami ogrodowymi i ziołami Aïoli, Pstrąg pieczony cytrynowo-ziołowy, oraz Pstrąg pieczony w całości z salsą ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Połączyć Wino i olej; szczotka wewnątrz i na zewnątrz ryb.
Posypać wnętrzności równomiernie solą, pieprzem, cebulą i świeżymi ziołami.
Umieść rybę, skórkę do dołu, na stojaku do grilla lub patelni z brojlerami pokrytej sprayem do gotowania i gotuj przez 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo się płatkować podczas testowania widelcem.
Podawać z cytrynowymi klinami.