Pstrąg Gotowany Na Zimno
Pstrąg gotowany na zimno jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 45 porcjami. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 39 minut. Mieszanka masła, soli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Pstrąg Gotowany Na Zimno, Pstrąg Gotowany, oraz Gotowany filet z pstrąga są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pstrąga umyć w zimnej wodzie. Wytrzeć. Pokroić na zewnątrz mięso po przekątnej, 2 lub 3 kawałki na każdą rybę.
Cytryny przeciąć na pół. Używając 1/2 cytryny dla każdego pstrąga, delikatnie natrzyj pokrojoną stroną cytryny, ściskając podczas wcierania. Doprawić do środka i na zewnątrz solą i pieprzem.
Posypać 1 łyżeczka liści rozmarynu w jamie każdej ryby.Przynieś wino, zdjęcie, masło, i cebula na wolnym ogniu w płytkiej patelni lub patelni do pieczenia.
Dodać rybę i dusić 12-15 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce, na patelni, 1 godzinę.
Ostrożnie wyjąć rybę z cieczy. Zdejmij skórę. Przechowywać na łóżku z ręczników papierowych na talerzu pokrytym folią lub folią.Płyn przechowywać w lodówce oddzielnie.Tuż przed podaniem ułóż pstrąga na łożach sałaty na pojedynczych talerzach.
Zalać każdą rybę 1 łyżeczką płynu kłusowniczego.
Podawać z majonezem musztardowym.