Przemiana Czekoladowego Tortu Arkuszowego Texas
Makeover Chocolate Texas Sheet Cake to deser dla 20 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 221 kalorii . Za 36 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i sycący. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 45 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, wody, musu jabłkowego i mąki do ciast. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje ocenę 0% w rankingu Spoonacular . Podobne przepisy to Texas Sheet "Pie" , Gooey Chocolate Buttermilk Sheet Cake i Chile Underground's Texas Caviar .
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj masło, wodę i kakao. Natychmiast zdejmij z ognia.
Wymieszaj mąkę, mieszankę cukru, sodę oczyszczoną i sól; wmieszaj do mieszanki masła.
Wymieszaj jajka, śmietanę i mus jabłkowy z masą maślaną, aż składniki się połączą.
Przełożyć do formy do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal, wysmarowanej sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 18-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić na kratce.
Aby przygotować lukier, w dużej misce ubij masło i cukier puder, aż masa będzie lekka i puszysta.
Dodaj kakao, wanilię i tyle mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.