Przekąski " Crazy Sweet Corn Pudding może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 415 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, śmietana, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Budyń Kukurydziany, Budyń Kukurydziany, oraz Budyń Kukurydziany.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Margarynę i cukier ubić mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Ubij w śmietanie, wanilii, gałki muszkatołowej, cynamonu i goździków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Cynamon
Wanilia
Masło
Goździki
Gałka Muszkatołowa
Jajko
4
Wlać muffinkę kukurydzianą wymieszać na przemian z mlekiem, mieszając do momentu włączenia. Złóż kukurydzę w śmietanie i słodką kukurydzę; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Kremowana
Muffin Kukurydziany Mix
Kukurydza Cukrowa
Mleko
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 45 minut do 1 godziny. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.