Przegrzebki Morskie Wędzone
Wędzone przegrzebki Morskie to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, zieloną cebulę, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Karmelizowane przegrzebki z wędzonym kremem Chili, oraz Przegrzebki wędzone olchą z sałatką z kopru włoskiego.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie, aby pokryć co najmniej 30 minut.
Połącz 6 szklanek wody, soli i cukru w misce, mieszając do rozpuszczenia. Przegrzebki opłukać i wymieszać z solanką. Przykryć i schłodzić 1 godzinę; odcedzić.
Ułóż przegrzebki w jednej warstwie na stojaku z drutu; schłodzić 1 godzinę.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić wióry i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę, aby wypełnić linię.
Owiń paski prosciutto wokół przegrzebków, zabezpieczając drewnianymi kostkami.
Umieść przegrzebki na górnym stojaku.
Posypać zieloną cebulę na przegrzebki (większość spadnie do wody); przykryć pokrywką palacza. Gotować 20 minut lub aż gotowe.