Prosta kolacja z żeberka i kiszonej kapusty

Prosta kolacja z żeberka i kiszonej kapusty
Przepis na prostą kolację z żeberkami i kiszoną kapustą można przygotować w około 6 godzin i 30 minut. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 1160 kalorii, 51 g białka i 84 g tłuszczu każda. Za 3,93 USD za porcję ten przepis pokrywa 39% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup paprykę, ziemniaki, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 65% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kolacja z wieprzowiną z kiszonej kapusty, Kolacja z kiełbasą z kiszonej kapusty i Kolacja z kiszonej kapusty.

Instrukcje

1
W 6-kw. wolnowaru, włóż ziemniaki, cebulę, jabłko i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Odcedzić kapustę, zachowując 1/3 szklanki płynu; dodaj kiszoną kapustę i zarezerwowany płyn do wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Pokrój żeberka na porcje; posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu; brązowe żeberka partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść do wolnowaru; posypać brązowym cukrem i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Dodaj kiełbasę; wlać piwo. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do momentu, aż żeberka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn