Premier Cheesecake batony żurawinowe wymagają z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 140 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, brązowy cukier, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Żurawinowy Batoniki, Sernik Żurawinowy Batony, oraz Sernik Owsiany Żurawinowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj 13 x 9-calową patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, owies i brązowy cukier połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło; wymieszać, aż będzie kruche. Mieszaj kęsy. Rezerwa 2 1/2 szklanki mieszanki kęsów do polewy. Palcem posypanym mąką wcisnąć pozostałą mieszaninę do przygotowanej patelni.
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
9
Piec przez 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Przykryć; przechowywać w lodówce do czasu podania (do 1 dnia).