Prażone szparagi i czosnek
Prażone szparagi i czosnek wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 97 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jest idealny do Wielkanoc. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Jeśli masz pod ręką szparagi, wino, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Szparagi Prażone-Czosnkowe, Szparagi Prażone-Czosnkowe, oraz Szparagi Czosnkowe Prażone Supreme.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Oderwij 6 dużych kawałków folii. Czosnek, oliwę z oliwek, wino, szparagi i tymianek podzielić i ułożyć je na każdym kawałku folii. Złożyć na każdym opakowaniu foliowym do uszczelnienia.
Ułożyć paczki na blasze i piec przez 20 do 25 minut, aż szparagi będą miękkie, ale wciąż trochę chrupiące. Ostrożnie otwórz paczki i podawaj szparagi z sokami wylanymi na wierzch.