Prażone buraki i cytrusy z Fetanem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 380 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz miód, musztardę dijon, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Prażone buraki i cytrusy z fetą, Prażone buraki z cytrusami, Fetanem i orzechami włoskimi, oraz Sałatka Z Cytrusów I Prażonych Buraków.
Instrukcje
1
Ubić ocet, musztardę, Skórki cytrusowe i miód w małej misce. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić winegret solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.Rozgrzej piekarnik do 204°. wrzucić buraki i olej w dużej misce; posypać solą i pieprzem. Każdy burak owinąć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Sól I Pieprz
Vinaigrette
Musztarda
Ocet
Burak
Miód
Sól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika; piec do miękkości, 60 do 70 minut. Otwórz folię; schłodzić 30 minut. Zetrzyj skórki z buraków; pokrój każdy na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
4
Umieść szpinak w dużej misce; wrzucić 2 łyżki vinaigrette. Podziel między talerze.