Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj południowoafrykańską tartę mleczną-tradycyjną. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 539 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz laski cynamonu lub, mąka kukurydziana, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Południowoafrykański, Sambal Południowoafrykański, oraz Południowoafrykańsko-Greckie Ciasto Serowe dla podobnych receptur.
Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Jedno wino, którego można spróbować to Beeslaar Pinotage. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.