Południowo-Zachodnie Wegetariańskie Makarony
Need a danie główne Wegetariańskie? Southwestern wegetariańskie makaron może być super przepis, aby spróbować. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 6. 95 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz łokieć makaron, czosnek, chili w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Południowo-Zachodnie Wegetariańskie Chili, Chudy Southwestern Crustless Quiche {Wegetariańskie}, oraz Southwestern Nadziewane Portobello grzyby z kminkiem czarna fasola {Wegetariańska} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, głębokiej patelni.
Podsmażyć cebulę, zielony pieprz, czosnek, chili w proszku i kminek. Wymieszaj pomidory, ciecierzycę i kukurydzę. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut, lub aż zgęstnieje i ogrzane przez.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Połączyć makaron z sosem.
Każdą porcję posypać serem Monterey Jack.