Południowo-Zachodnie Placki Ziemniaczane
Paszteciki ziemniaczane Południowo-zachodnie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 409 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.18 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać kukurydzę kernel, N chunky salsa, sól czosnkowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southwestern Chicken Paszteciki, Paszteciki Z Fasoli Południowo-Zachodniej, oraz Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ziemniaki, jajka, ser, mieszankę Bisquick i sól czosnkową.
W 12-calowej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Dla każdego patty, łyżka o 1/2 mieszanki ziemniaków puchar do oleju na patelni. Spłaszczyć tylną łopatką.
Gotować paszteciki o 4 protokół, obracając raz, aż złoty kolor brązowy.
Zdjąć z patelni i przykryć, aby utrzymać ciepło podczas gotowania pozostałych pasztecików.
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu.
W rondlu 2-quart, kukurydza, fasola i salsa na średnim ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Podawać na pasztecikach. Top z kwaśną śmietaną.