Pozole Wołowe

Pozole Wołowe
Wołowina Pozole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 252 kalorie, 22g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.92 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka liści laurowych, kapusty, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pozole wołowe z serem Cheddar, Czerwony Pozole / Pozole Rojo, oraz Pozole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć goleń wołowy do dużego, ciężkiego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody, aby całkowicie pokryć trzon wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj cebulę, marchew, seler, ząbki czosnku i liście laurowe. Doprawić 2 łyżkami soli i 1 łyżką pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować, aż mięso jest w pełni ugotowane i miękkie, o 2 godziny. Pamiętaj, aby stale usuwać tłuszcz z powierzchni cieczy podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wyjąć mięso z garnka i ostudzić. Odcedź płyn i wróć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać hominy i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
HominyHominy
7
Za pomocą widelca rozdrobnij mięso na cienkie kawałki i wróć do garnka, dodając 1 szklankę wody, jeśli to konieczne. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podawać na gorąco, przyozdobione kapustą, rzodkiewki, kliny limonki, suszone oregano, tostadas i Pasilla-Guajillo Salsa, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OreganoSuszone Oregano
Klin WapiennyKlin Wapienny
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
TostadasTostadas
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
9
Moczyć chiles i ząbki czosnku w ciepłej wodzie, aż chiles są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Umieść chiles, czosnek, i wody w blenderze i procesu, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Podawać z Pozole wołowe jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn