Powolna kuchenka Karolina BBQ
Slow Cooker Carolina BBQ to amerykański przepis, który służy 10. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 224 kalorie, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Slow Cooker BBQ Pulled Pork, slow-cooker maple chipotle BBQ beef, oraz Carolina-Style Slow-Cooker BBQ Pulled Pork.
Instrukcje
Włożyć łopatkę wieprzową do powolnej kuchenki i doprawić solą i pieprzem.
Zalać octem wieprzowinę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 12 godzin. Wieprzowina powinna łatwo rozdzielić się na pasma.
Wyjmij wieprzowinę z wolnej kuchenki i wyrzuć wszelkie kości. Odcedzić płyn i zapisać 2 filiżanki. Wyrzucić wszelkie dodatkowe. Wieprzowinę rozdrobnić szczypcami lub dwoma widelcami i powrócić do powolnej kuchenki. Wymieszać brązowy cukier, ostry sos pieprzowy, pieprz cayenne, i płatki czerwonej papryki do reserved SOS.
Wymieszać z wieprzowiną w wolnej kuchence. Przykryj i utrzymuj niskie ustawienie aż do podania.