Potrójne Suwaki

Potrójne Suwaki
Potrójne suwaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 885 kalorii, 52g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ziemniaki obiad bułki, ser mozzarella, cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Potrójne Suwaki Wieprzowe, Triple Peanut Triple Chocolate Chip Cookies, oraz Suwaki Do Hot Dogów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Podgrzać 3 łyżki rzepaku na dużej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i gotować, aż złoty kolor i karmelizowane o 15 do 20 protokół, upewniając się, aby mieszać co kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Uformuj mieloną wołowinę na 12 równych rozmiarów mini pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
5
Podgrzać pozostały olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Przyprawić każdą stronę pasztecików przyprawą do grilla, włożyć je do patelni i gotować przez 3 minuty. Flip hamburgery, top 4 z niektórymi z sera pleśniowego, następne 4 z 2 plastrami Cheddar i ostatnie 4 z 2 plastrami sera mozzarella. Umieścić pod brojlerem, aż ser topi się, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
W mini chopper lub blender dodać ketchup i pieczonej czerwonej papryki (rezerwy 1 czerwony pieprz do dekoracji hamburgery). Zmiksować na gładką masę. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta i nie miesza się dobrze, dodaj 1 lub 2 łyżki płynu ze słoika z prażoną czerwoną papryką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Połączyć majonez i pesto w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Montaż: pokroić zarezerwowaną czerwoną paprykę na 4 kawałki, aby udekorować hamburgery Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ser CheddarSer Cheddar
3
Umieść hamburgery na dolnych połówkach każdej bułki. Top 4 Cheddar hamburgery z kawałkami czerwonej papryki, niektóre z ketchupu i przykryć górną połowę rolek. Top 4 mozzarella hamburgery z niektórych majonez pesto i przykryć górną połowę rolek. Wreszcie, top blue cheese hamburgery z karmelizowaną cebulą i przykryć górną połowę rolki. Ułóż je na półmisku i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ser CheddarSer Cheddar
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
RolkaRolka
MajonezMajonez
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn