Pot-Au-Feu

Pot-Au-Feu
Pot-Au-Feu może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 6,71 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 71g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1027 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oxtails, koszerna sól i pieprz, kości cielęciny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Jeden Garnek Makaronu Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś pierwsze 5 składników i 8 filiżanek wody na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
2
Wyjąć z ognia; ostudzić temperaturę toroom.
3
W dużym naczyniu do pieczenia umieść mostek i szorty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Zalać solanką całkowicie przykryć. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
5
Usuń mięso, opłucz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
1
Umieść pierwsze 6 składników w środku trójwarstwy gazowej. Zbierz krawędzie; związać sznurkiem kuchennym, tworząc bundlefor bouquet garni. Zawiń kości szpiku w ściereczkę; zawiąż w wiązkę sznurkiem.W razie potrzeby, związać oxtails sznurkiem woundcircumference aby zachować mięso od upadku kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Kości SzpikuKości Szpiku
OxtailOxtail
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
SernikSernik
2
Umieścić mostek, żeberka, Garni bukiet, kości szpik, oxtails, kości wołowe, vealbones, cielęca pierś, 2 posiekane marchew, seler i cebula w bardzo dużym ciężkim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Kości SzpikuKości Szpiku
Kość WołowaKość Wołowa
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
MarchewMarchew
OxtailOxtail
SelerSeler
CebulaCebula
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać wodę do pokrycia mięsa (około 7 ćwiartek). Doprowadza do wrzenia, odtłuszczając wszelkie szumowiny i tłuszcze, które wypływają na powierzchnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu,skimming od czasu do czasu, aż krótkie żeberka sątender, 2-2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
WodaWoda
MięsoMięso
4
Przenieść krótkie żeberka do 13x9x2 " bakingdish; dodać 4 szklanki bulionu z garnka i tentwith folii, aby utrzymać mięso ciepłe i wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
GarnekGarnek
5
Dodaj do garnka; kontynuuj gotowanie do gotowania, a pozostałe potrawy będą miękkie, o 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Przenieść kiełbasę, mostek, oxtails, andmarrow kości do naczynia z krótkimi żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
OxtailOxtail
KiełbasaKiełbasa
7
Umieść duży sitko nad innym largepot; odcedzić bulion, odrzucając resztki mięsa, kości, i inne ciała stałe w sitku.(Powinieneś mieć około 10 szklanek bulionu.) Powrót bulionu do wrzenia; dodać rutabagas, kapusta, ziemniaki, i 2 " kawałki marchwi.Dusić, aż warzywa będą miękkie, ale nieduże, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BrukiewBrukiew
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
MarchewMarchew
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1
Wymieszać pierwsze 5 składników w małej misce, aby salsaverde. Doprawić solą i pieprzem; przyprawić. W innej miseczce wymieszać crème fraîche i chrzan; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Creme FraicheCreme Fraiche
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Warzywa przełożyć na talerz. Cienki mostek na ziarno; pokroić kiełbasę na 2 " kawałki. Powrót mięsa do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiarnaZiarna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rosół doprawiamy do smaku solą i pieprzem; dzielimy między miseczki. (Zastrzeżenie od mięsa do innego zastosowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
GarnekGarnek
4
Servemeats i warzywa z salsa verde, chrzan crème fraîche i bothmustards w małych miseczkach obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Serwuj tosty z wiejskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb WiejskiChleb Wiejski

Składniki

454papryka habaneroziemniaki dla niemowlątziemniaki dla niemowląt34 4 " kawałki wołowiny z kością krótkie żeberka907papryka habanerokości wołowekości wołowe907papryka habaneromostek wołowymostek wołowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocały czarny pieprzcały czarny pieprz8krewetki i żyłkiTosty krojony chleb wiejskiTosty krojony chleb wiejski454papryka habaneroduże marchewki (około, obrane (2 posiekane, 3 pokrojone na 2 duże marchewki (około, obrane (2 posiekane, 3 pokrojone na 2 " kawałki)2łodygi selera naciowego, posiekanełodygi selera naciowego, posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecrème fraîchecrème fraîche8krewetki i żyłkiMusztarda DijonMusztarda Dijon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana pietruszka płaskolistnadrobno posiekana pietruszka płaskolistna3świeże liście laurowe (lub 1 suszone)świeże liście laurowe (lub 1 suszone)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany świeży szczypiorekdrobno posiekany świeży szczypiorek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany świeży estragondrobno posiekany świeży estragon1Głowaczosnek, przekrojony o połowę w poprzekczosnek, przekrojony o połowę w poprzek454papryka habanerokiełbasa czosnkowakiełbasa czosnkowa2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone2Spód: okruszki z herbatników grahamprzetworzony biały chrzan, osuszonyprzetworzony biały chrzan, osuszony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz32 2 " -3 " kości szpikowe długie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula, ćwiartkacebula, ćwiartka907papryka habanerooxtailsoxtails454papryka habanerorutabagas (o, obrane, pokrojone w klinyrutabagas (o, obrane, pokrojone w kliny454papryka habaneromała główka kapusty sabaudzkiej (ok.mała główka kapusty sabaudzkiej (ok.591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi10gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej454papryka habanerokości cielęcekości cielęce8krewetki i żyłkiGorczyca pełnoziarnistaGorczyca pełnoziarnista
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn