Posiekana Wątróbka
Posiekana wątroba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 357 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest przynoszony przez Shiksan w kuchni. Jeśli masz cebulę, olej roślinny, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Posiekana Wątróbka, Posiekana Wątróbka, oraz Posiekana Wątróbka.
Instrukcje
Składniki1 1/2 lb wątróbki drobiowej1 / 4 szklanki schmaltz lub oleju roślinnego, podzielone1 duża cebula, grubo posiekana5 jajka na twardo, obrane i pokrojone w kostkę (podzielone)sól i czarny pieprz do smaku 1 / 2 szklanki gribenes (opcjonalnie) 2 łyżki mielonej natki pietruszki do dekoracji (opcjonalnie) będziesz także potrzebowaćkillet, Robot kuchenny
Porcje: 3-4 szklanki posiekanej wątroby (ok. 16 porcji przystawek)
Klucz koszerny: mięso-zobacz notatkę o koszernych wątróbkach