Portugalska zupa fasolowa II
Need a dairy free main course? Portugalska zupa fasolowa II może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 468 kalorii, 25g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz marchew, makaron, pikantną portugalską kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Portugalska Zupa Z Czerwonej Fasoli, Portugalska Zupa Z Jarmużu I Czerwonej Fasoli, oraz Punahou Portugalska Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na małym ogniu połącz kiełbasę, szynkę, cebulę i wodę. Przykryć i dusić 1 godzinę.
Usuń szynkę z zupy, usuń mięso, rozdrzyj na małe kawałki i wróć mięso do garnka. Wymieszać z marchewką, ziemniakami, kapustą i sosem pomidorowym. Przykryć i kontynuować gotowanie 60 do 90 minut więcej.
Wymieszać w fasoli i makaronu, dodając więcej wody w razie potrzeby, i gotować, aż do ogrzania i makaron jest miękka, 10 protokół.