Portorykańska Pieczeń Wieprzowa
Portorykański pieczeń wieprzowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 52g białka, oraz 12g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka korzeni juki, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Wieprzowina (Pernil) W Stylu Portorykańskim, Funky Mofongo z Sopa de Pollo i portorykańską pieczoną wieprzowiną, oraz Skinny wolno gotowany Pernil (Portorykańska wieprzowina).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść czosnek, sól, pieprz, oregano i oliwę z oliwek w pojemniku robota kuchennego lub blendera. Proces do gładkiej. Użyj małego noża, aby wykonać kilka nacięć w świeżej szynce. Włóż pastę czosnkową do każdej z nich za pomocą małej łyżki.
Włożyć szynkę do pieczenia i przykryć.
Piec przez 1 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku, a następnie sprawdzać co około 15 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 175 stopni F (80 stopni C) po zażyciu termometrem do mięsa.
Podczas pieczenia mięsa umieść yucca w dużym garnku z wrzącą wodą. Gotować do przetargu widelec, i odsączyć.
Podawać z pieczoną wieprzowiną.