Portorykańska Pieczeń Wieprzowa

Portorykańska pieczeń wieprzowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 52g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 109 smakoszy i kucharzy. Mieszanka korzeni yucca, oregano, pieczeń piknikowa wieprzowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na ogromny wynik spoonacular 95%. Spróbuj Pieczona Wieprzowina (Pernil) Po Portorykańsku, Funky Mofongo z Sopa de Pollo i portorykańską pieczeń wieprzową, oraz Skinny wolno gotowany Pernil (Portorykańska wieprzowina) podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść czosnek, sól, pieprz, oregano i oliwę z oliwek w pojemniku robota kuchennego lub blendera. Proces aż gładki. Użyj małego noża, aby wykonać kilka nacięć w świeżej szynce. Włóż pastę czosnkową do każdego z nich za pomocą małej łyżki.
Szynka włożyć do palarni i przykryć.
Piec przez 1 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku, a następnie sprawdzać co około 15 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 175 stopni F (80 stopni C), gdy zostanie podjęta z termometrem mięsa.
Podczas pieczenia mięsa, umieścić yucca w dużym garnku z wrzącą wodą. Gotować, aż widelec zmięknie i odcedzić.
Podawać z pieczeniem wieprzowym.