Portobellos Nadziewane Mozzarellą
Portobellos Nadziewane mozzarellą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, świeżo liście bazylii, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mozzarella-Portobellos z grilla nadziewane marynatą balsamiczną, Mozzarella-Portobellos z grilla nadziewane marynatą balsamiczną, oraz Grillowane Portobellos z sałatką Mozzarella przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wrzucić portabellas w occie balsamicznym, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, Szary sól i pieprz, do smaku. Ułóż grzyby na blasze i piecz w piekarniku przez około 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
Podczas gdy grzyby są chłodzenia wymieszać razem bułkę tartą, parmezan, zioła i pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Umieść 1 plasterek (2 jeśli grzyby są duże) mozzarelli na ściółce każdego grzyba. Rozprowadzić mieszaninę chleba i ziół równomiernie na grzyby i wrócić do pieca do pieczenia przez 5 do 6 minut lub aż mozzarella jest stopiona i chleb i zioła polewa ładny złoty brąz.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej i cieszyć.