Portabellas z kukurydzianą salsą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Portabellas z kukurydzą Salsan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Mieszanka grzybów portabella, pomidory śliwkowe, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mozzarella Portabellas, Portabellas Brooke, oraz Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj ocet, olej, cukier i sól. Rezerwa 1/4 szklanki na salsę kukurydzianą.
Spray brojlerów patelni z gotowania sprayu.
Na patelni umieścić grzyby, łodygę do góry.
Posmaruj lekko mieszaniną octu. Broil około 6 cali od ciepła 2 minut. Grzyby obrócić; zmiksować z pozostałą mieszaniną octu. Broil 2 do 3 minut dłużej lub do miękkości.
Wyjąć z patelni; ostudzić 5 minut.
Mieszamy kukurydzę, pomidory, oliwki, natkę pietruszki i ocet.
Pieczarki pokroić w 1/2 cala plastry.
Podawać z salsą kukurydzianą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD]()
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.