Popping Rock Candy Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Popping Rock Candy Cupcakes. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 24 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bogaty & kremowy kremowy lukier, woda, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Popping Rock Candy Cupcakes, Nostalgiczne Popping Candy Cupcakes, oraz Heston Blumenthal ' s Popping-candy Chocolate Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść folię lub papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Złożyć w 1/4 szklanki cukierków. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając około dwóch trzecich pełne.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Lekko mróz babeczki z lukrem.
Wlać 18 Torebki cukierki na małe talerze (użyj oddzielnych talerzy dla każdego koloru lub wymieszać kolory razem); roll matowe babeczki w cukierkach.