Popcorn Orzechowo-Orzechowy Karmelowy
Przepis Peanut-Pecan Caramel Popcorn jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 739 kalorii, 15g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sos karmelowy, masło, orzeszki ziemne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Caramel Peanut Popcorn Squares, Zdrowe Masło Orzechowe Karmel Popcorn, oraz Masło Orzechowe Karmel Popcorn Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. przygotuj blachę do pieczenia, natryskując ją sprayem z rzepaku.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać masło, pekan i orzeszki ziemne.
Saute aż orzechy staną się pachnące, o 5 protokół.
Dodaj sos karmelowy i ekstrakt z wanilii i nadal gotować na niskim poziomie, aż karmel zaczyna zgęstnieć, dodatkowe 5 minut. Następnie dodaj popcorn i wymieszaj, aby całkowicie pokryć sosem karmelowym.
Wyjmij popcorn z ognia i rozłóż go na 1 równą warstwę na przygotowanym arkuszu.
Umieść arkusz w piekarniku i gotuj przez 20 minut.
Wyjąć z piekarnika, posypać solą morską i ostudzić. Rozbij popcorn łyżką i podawaj w stylu rodzinnym w dużej misce.