Pomidorowy Placek Bazyliowy
Pomidorowy placek bazyliowy wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka pieprzu, cebuli, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Grillowane bakłażany i pomidory z bazylią i Coulis pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
W średniej misce umieścić mieszankę Bisquick; pokroić na maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż się kruszy.
Dodać wodę; energicznie mieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Używając palców zanurzonych w mieszance Bisquick, naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie płyty ciasta, tworząc krawędź na krawędzi płyty.
Posypać 1/2 szklanki sera w skorupie. Ułóż połowę plastrów pomidora na ser.
Posypać połową mąki, cebulą, posiekaną bazylią, solą i pieprzem. Powtórz warstwy. W małej misce, wymieszać majonez i pozostały 1 Puchar sera; rozłożone na górze ciasta w ciągu 1 cala od krawędzi.
Piec 24 do 26 protokół lub do lekko rumiane.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
Dekoruj dodatkową bazylią.