Pomidorowy Placek Bazyliowy

Pomidorowy Placek Bazyliowy
Pomidorowy placek bazyliowy wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka pieprzu, cebuli, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Grillowane bakłażany i pomidory z bazylią i Coulis pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zdjąć z ognia.
3
W średniej misce umieścić mieszankę Bisquick; pokroić na maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać wodę; energicznie mieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Używając palców zanurzonych w mieszance Bisquick, naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie płyty ciasta, tworząc krawędź na krawędzi płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Posypać 1/2 szklanki sera w skorupie. Ułóż połowę plastrów pomidora na ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Posypać połową mąki, cebulą, posiekaną bazylią, solą i pieprzem. Powtórz warstwy. W małej misce, wymieszać majonez i pozostały 1 Puchar sera; rozłożone na górze ciasta w ciągu 1 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Piec 24 do 26 protokół lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
9
Dekoruj dodatkową bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn