Pomarańczowy tort marzeń wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu i w sumie 240 kalorii. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką mleko, serek śmietankowy, bitą polewę kartonową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Biała Czekolada Dream Torte, Bezglutenowa Czekolada Z Orzechami Laskowymi Dream Torte, oraz Pomarańczowy Sen.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Wymieszaj w zimnej wodzie. Przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut lub do uzyskania syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Złożyć 3 szklanki bitej polewy; odstawić. W małej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę; stopniowo ubijaj w mleku. Złóż pozostałą bitą polewę.
Torte działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.