Pomarańczowy Chleb Małpy
Pomarańczowy chleb małpy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto biszkoptowe, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pomarańczowy Chleb Małpy, Pomarańczowy Lepki Bułka Małpa Chleb, oraz Chleb Małpi Pomarańczowo-Waniliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię Bundt.
Wrzucić cukier i skórkę pomarańczową razem w małej misce.
Wymieszać sok pomarańczowy i roztopione masło razem w osobnej misce.
Rozwałkuj kawałki ciasta biszkoptowego w kulki. Zanurz każdą kulkę w mieszaninie soku pomarańczowego, a następnie rzuć w mieszaninie cukru. Na przygotowanej patelni ułóż równomiernie pokryte kulki.
Pozostałą mieszaninę soku pomarańczowego zalać herbatnikami.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut. Pozostawić do ostygnięcia na patelni na kilka minut, zanim zmieni się na talerz do serwowania.