Pomarańczowo-przyprawowe batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła
Pomarańczowo-przyprawowe batoniki dyniowe z rumianym lukrem maślanym to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej roślinny, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła, Mini babeczki z ciasteczkami czekoladowymi z rumianym masłem z polewą dyniową-październik # ImprovChallenge, oraz Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki patelni 15x10x1-calowej ze skracaniem; lekko mąką (lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Pieczenia
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, beat bar składniki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż zwilżona. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec 23 do 27 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
W rondlu 2-quart rozgrzać masło na średnim ogniu, stale mieszając, aż do jasnego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać z cukrem pudrem, wanilią i wystarczającą ilością mleka, aż będzie gładka i do smarowania. Natychmiast rozprowadzić lukier na schłodzonych batonach. Przechowywać w lodówce około 15 minut lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. W razie potrzeby udekoruj każdy pasek paskiem skórki pomarańczowej.