Pomarańczowo-przyprawowe batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła

Pomarańczowo-przyprawowe batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła
Pomarańczowo-przyprawowe batoniki dyniowe z rumianym lukrem maślanym to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej roślinny, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła, Mini babeczki z ciasteczkami czekoladowymi z rumianym masłem z polewą dyniową-październik # ImprovChallenge, oraz Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki patelni 15x10x1-calowej ze skracaniem; lekko mąką (lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, beat bar składniki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż zwilżona. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 23 do 27 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W rondlu 2-quart rozgrzać masło na średnim ogniu, stale mieszając, aż do jasnego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać z cukrem pudrem, wanilią i wystarczającą ilością mleka, aż będzie gładka i do smarowania. Natychmiast rozprowadzić lukier na schłodzonych batonach. Przechowywać w lodówce około 15 minut lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. W razie potrzeby udekoruj każdy pasek paskiem skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
LukierLukier
WaniliaWanilia
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn