Polędwiczki wieprzowe z przyprawionym rabarbarem Chutney

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z przyprawionym Chutney rabarbarowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, gałązki kolendry, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chai-polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowym, Indyjskie kury z rabarbarem Chutney, oraz Polędwiczki wieprzowe z rumem Chutney.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w ciężkim dużym holenderskim piekarniku. Gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać rabarbar, cebulę i suszone wiśnie; zwiększyć ciepło do średniej wysokości i gotować, aż rabarbar będzie miękki i mieszanina lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Całkowicie fajne. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Posypać wieprzowinę kminkiem. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać wieprzowinę i brązowy ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Wieprzowinę posmarować 6 łyżkami chutney. Pieczeń, aż termometr włożony do środka rejestry wieprzowe 68°, szczotkowanie od czasu do czasu z 6 Więcej łyżek chutney, o 25 protokół. Wieprzowinę pokroić w medaliony.
Udekoruj kolendrą i podawaj z pozostałym chutney.