Polędwiczki wieprzowe z chrzanem-pieczone młode ziemniaki

Polędwiczki wieprzowe z chrzanem-pieczone młode ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z ziołami z chrzanem-pieczone młode ziemniaki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz koszerną sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Chrzanem, Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz 1-calowy pasek wokół środka każdego ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
2
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać masło i kolejne 3 składniki, delikatnie podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Umieść ziemniaki na lekko nasmarowanym stojaku na patelni z brojlerami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut; wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wymieszać razem bułkę tartą i kolejne 5 składników. Polędwiczki zwilżyć wodą; wymieszać okruchy na polędwiczkach i ułożyć na półce z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
7
Piec w 425 jeszcze przez 25 minut lub do czasu aż ziemniaki będą miękkie i termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję polędwiczek 16
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Ziemniaki posypać natką pietruszki i pokroić w plasterki polędwiczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
9
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Sur de los Andes Malbec. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn