Polędwiczki wieprzowe wędzone z sosem Bourbon-rozmaryn

Polędwica wieprzowa wędzona z sosem Bourbon-rozmaryn może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 52g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka polędwiczek wieprzowych, sok z cytryny, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Bourbon, Przyprawa Polędwica wieprzowa z sosem Bourbon-Chipotle, oraz Kotlety wieprzowe wędzone w sosie brzoskwiniowym Bourbon BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanym naczyniu wymieszaj bourbon, sos sojowy, cukier, sok z cytryny i gałązki rozmarynu.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza.
Odstawić na 1 godzinę, obracając wieprzowinę co 30 minut.
Zmontować palacza przez rozłożenie 1/2 filiżanki małe, suche wióry twardego drewna na dnie palacza, a następnie umieszczenie tacy ociekowej i stojak bezpośrednio na wióry. (Do jury-rig palacza, linii wok lub jednorazowego aluminium do pieczenia patelni z folii heavy-duty i rozprowadzić z suchych wiórów drewnianych; top z kolejną warstwą folii złapać kapie i stojak. Przykryj wok lub patelnię szczelnie pokrywką lub arkuszem folii.)
W dobrze wentylowanym miejscu Ustaw palacza na wysokim ogniu. Gdy dym wzrośnie ze wszystkich stron, ustawić wieprzowinę na stojaku; rezerwy 1/2 szklanki marynaty. Przykryć i dymić przez 40 sekund; zdjąć z palacza.
W patelni żaroodpornej, rozgrzać olej, aż się połysk.
Dodać wieprzowinę i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane na całym.
Przełożyć wieprzowinę do piekarnika i upiec na bladoróżowy środek, 15 minut.
Przenieś mięso na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut.
Wylać olej i ustawić patelnię na dużym ogniu.
Dodaj zastrzeżoną marynatę i bulion i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na patelni, aż zredukowane do 2/3 Puchar, 5 protokół.
Zdjąć z ognia, zawirować na maśle i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z posiekanym rozmarynem.
Pokrój wieprzowinę o grubości 1/3 cala.
Podawać z sosem z patelni i wędzoną cebulą Soubise.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Menage a Trois Malbec z oceną 4.4 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Malbec]()
Menage a Trois Malbec
Nieodparta mieszanka jeżyn, jagód, ciemnych wiśni i odrobiny przypraw. Dzięki miękkim, okrągłym taninom i aksamitnemu wykończeniu to wino jest uosobieniem pasji.Idealne połączenie z grillowaną wieprzowiną, wędzonym łososiem i makaronem z sosem pesto.