Polędwica wołowa z sosem chrzanowym
Polędwiczki wołowe z sosem chrzanowym to bezglutenowe danie główne. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 21g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana polędwica wołowa z sosem chrzanowym, Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym, oraz Grillowana polędwica wołowa z sosem Chrzanowo-orzechowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
Umieść polędwicę na stojaku w patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; posypać przyprawą cytrynowo-ziołową polędwicą. W razie potrzeby włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 500 przez 35 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub 160 (średnio).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać z sosem chrzanowym.