Polędwica Wieprzowa Z Żurawiną
Polędwica wieprzowa z żurawiną wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje $3.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 46g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz łyżeczki liści tymianku, ząbki czosnku, musztarda kreolska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybka Pikantna Żurawina Glazurowana Schab Pieczony, Polędwica wieprzowa z jabłkami, oraz Schab Balsamiczny Szkliwiony dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszać chutney i kolejne 5 składników; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Posypać solą i pieprzem równomiernie na pieczeń wieprzową; ułożyć pieczeń na patelni wyłożonej folią aluminiową.
Wlać mieszankę chutney równomiernie na wieprzowinę.
Piec w temperaturze 425 przez 45 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 160, fastrygując co 20 minut.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
[B " Uwaga:"] do celów testowych użyliśmy Crosse & Blackwell Cranberry Chutney.