Polskie Świąteczne Ciasteczka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj polskich świątecznych ciasteczek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 60. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś skrócenie, proszek do pieczenia, masło i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Świąteczne ciasteczka: norweskie świąteczne ciasteczka, marchewka przyprawiona śliwką i czekolada pomarańcza, Polskie ciasteczka babci, oraz Polskie Ciasteczka Nadziewane Morelami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło śmietankowe, skracanie i cukier razem. Wymieszać jajka i nadal bić.
Dodać aromat anyżu. Wymieszać 7 szklanek mąki, proszku do pieczenia i soli.
Wymieszać, aż ciasto będzie miękkie.
W razie potrzeby dodaj dodatkową filiżankę mąki. Schłodzić ciasto.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto i pokroić foremkami do ciastek.
Umieść ciasteczka na nasmarowanych arkuszach ciasteczek.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut. Mróz i udekoruj, gdy ciasteczka są chłodzone.