Polenta z warzywami ogrodowymi
Polenta z warzywami ogrodowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 552 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. Mieszanka cebuli, ser mozzarella, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Polenta z warzywami ogrodowymi, Jefferson?s Polenta z ogrodem-świeże warzywa, oraz Polentan i ogród warzywny Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polenta gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania polenta, rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować w oleju 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie.
Wymieszać z zieloną fasolką i papryką. Przykryć i gotować na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie chrupiąca-delikatna. Wymieszać z grzybami, kabaczkiem, koprem i solą. Przykryć i gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż squash jest chrupiące-miękkie.
Polenta podawać na mieszaninie warzywnej.
Każdą porcję posypać serem.