Podwójne Roladki Malinowe
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 226 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, oryginalną mieszankę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowy, Malinowy Chleb Bananowy, Suflet Malinowy Podwójny, oraz Słód Malinowy Podwójny.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru. W dużej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, mleko, śmietanę, cukier granulowany i skórkę pomarańczową, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Na powierzchni posypanej dodatkową mieszanką Bisquick, zagnieść ciasto 5 razy.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 16x12 cali, o grubości około 1/4 cala.
Rozprowadzić 2/3 szklanki dżemu na cieście do 1 cala krawędzi. Zaczynając od 12-calowej strony, zwiń mocno. Szczypta krawędzie do uszczelnienia. Ostrym nożem pokrój ciasto na 8 plastrów.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół,na arkuszu ciastek.
Piec 15 do 16 minut lub do złotego koloru.
W małej misce wymieszaj cukier puder i śmietanę do ubijania na gładką masę. W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka Pozostałe 1/3 Puchar dżem odkryte na wysokie 10 do 20 sekund lub do stopienia. Łyżka roztopionego dżemu na szczycie spirali dżemu.
Mżawka glazury nad dżemem.