Podwójne czekoladowe ciasteczka z dyni
Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 24. Mieszanka mielonego cynamonu, jajka, półsłodkich chipsów czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przepis ten zachwycił 107 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Muffinki Dyniowe Z Podwójną Czekoladą, Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
W dużej misce wymieszać dynię, cukier, olej roślinny, wanilię i jajko . W osobnej misce ubij razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, kakao w proszku, zmielony cynamon i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny dyni i mieszać aż do połączenia.
Weź duże łyżki pełne ciasta i upuść na arkuszu cookie, około 2 cale od siebie. Po zakończeniu spróbuj uformować ciasto tak, aby przypominało ciastko. Ciasto będzie lepkie, mokre i trudne do ukształtowania. Ciastka ciasto powinno być okrągłe i płaskie i gładkie, przypominające blisko gotowego wypiekanego produktu, ponieważ ciasteczka nie rozprzestrzeniają się dużo podczas pieczenia i wzrośnie. Pomaga pracować z ciastem, jeśli ręce są świeżo umyte i lekko wilgotne.
Piec około 10-15 minut, aż ciastka będą twarde w dotyku i można je przesunąć z maty silpat bez przywierania DNA.