Podwójne Czekoladowe Ciasteczka
Podwójne czekoladowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 424 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Jeśli masz sól, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 19%. Spróbuj Podwójne Czekoladowe Ciasteczka, Podwójne Czekoladowe Ciasteczka, oraz Podwójne Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól połączyć w średniej misce. Masło, cukier, brązowy cukier i ekstrakt waniliowy ubić w dużej misce do uzyskania kremowej konsystencji. Ubić w jajkach. Stopniowo ubić w mieszaninie mąki. Wymieszać kawałki. Upuść przez zaokrągloną łyżkę na nieczystych blach do pieczenia.
Piec przez 9 do 11 minut lub aż ciasteczka są nadmuchane i centra są ustawione, ale nadal miękkie. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 2 minuty; wyjąć do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.