Podwójne ciasteczka czekoladowo-miętowe

Podwójne ciasteczka czekoladowo-miętowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka masła, jajka, czekolada mięta thins, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Podwójne Ciasteczka Miętowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść 1 Stojak piekarnik w środku piekarnika i 1 Stojak piekarnik w dolnej trzeciej i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
W małej misce, połączyć słodko-gorzką czekoladę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Umieść miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą i od czasu do czasu mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W średniej misce przesiać mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce ubij razem cukier, jajka, 2 łyżki wody i ekstrakt waniliowy. Stopniowo dodawać suche składniki. Złóż schłodzoną czekoladę. Wymieszać w kawałkach czekolady mięty. Schłodzić ciasto 10 minut do lekko firmy. Używając 1/4 szklanki miarki, upuść 6 kopców ciasta na każdy przygotowany arkusz, rozstaw równomiernie od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Czekolada MiętaCzekolada Mięta
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Piec ciasteczka 9 minut. Odwróć blachy do pieczenia (od góry do dołu) i kontynuuj pieczenie, aż ciasteczka są lekko dmuchane i suche patrząc z małymi pęknięciami na górze, 9 do 10 minut dłużej. Całkowicie schłodzić ciasteczka na prześcieradłach (mogą lekko spuścić powietrze podczas chłodzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn