Podwójne Batony Orzechowe
Podwójne batony orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 184 kalorii. Za 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i wegetariański dieta. Mieszanka brązowego cukru, wieloziarnistych cheerios, masła orzechowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Batony Orzechowe, Podwójne Batony Z Masłem Orzechowym, oraz Podwójne Batony Z Masłem Orzechowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce połącz płatki zbożowe, orzeszki ziemne i mieszane owoce. W małym rondelku połącz brązowy cukier, miód i masło orzechowe. Gotuj i mieszaj, aż brązowy cukier i masło orzechowe się stopią, a mieszanina będzie gładka.
Zalej mieszankę zbożową; delikatnie wymieszaj, aby równomiernie pokryć.
Przenieś do 8-calowego. kwadratowe naczynie pokryte sprayem do gotowania; delikatnie naciśnij. Ostudzić i pokroić w paski. Przechowywać w lodówce.