Podwójne Babeczki Ślubne Migdałowe

Podwójne Babeczki Ślubne Migdałowe
Podwójne babeczki ślubne migdałowe mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ciasto mix, bitej śmietany, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Podwójne Babeczki Ślubne Migdałowe, Babeczki na tort weselny migdałowy z nadzieniem malinowym, oraz Babeczki Ślubne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 18 regularnych filiżanek do muffinek. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, dodając 1 łyżkę ekstraktu migdałowego. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy około trzech czwartych pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka cupcake wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
W średniej misce, ubij masło i cukier puder mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać śmietanę do ubijania i 2 łyżeczki ekstraktu migdałowego; pokonać na dużej prędkości, aż dobrze wymieszane. Włóż końcówkę # 46 do dekoracyjnej torby i wypełnij lukrem. Użyj końcówki, z gładką stroną skierowaną w dół, do obficie rura lukier w ruchu kołowym. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn