Podwójna Tarta Cytrusowa
Podwójna tarta cytrusowa wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, zmielony cynamon, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Podwójna Tarta Cytrusowa, Podwójnie Obciążona Niebiańska Cytrusowa Szynka, oraz Winter ' S Citrus, podwójny koktajl mandarynkowy.
Instrukcje
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki. Naciśnij mieszaninę równomiernie do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem; odstawić.
Wymieszać ze sobą słodzone mleko skondensowane, koncentrat soku pomarańczowego, sok z cytryny i żółtka.
Białka ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do uzyskania sztywnych szczytów; złożyć w skondensowaną mieszaninę mleka.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 325 przez 20 do 25 minut lub tylko do momentu ustawienia nadzienia.
Wyjmij do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Wyjąć tartę z patelni i umieścić na naczyniu do serwowania.
Ubij śmietanę do ubijania i cukier granulowany na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Dollop wokół krawędzi tart; dekorować, w razie potrzeby.