Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego ciasta z kremem kokosowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 615 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Jeśli masz kokos, śmietana, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Podwójne babeczki czekoladowo-Kokosowe z lukrem Nutella Cream Cheese, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgiełka 9-calowy talerz ciasto z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść 3 szklanki kokosa w misce. Na patelni roztopić 5 łyżek. masło. Masło wymieszać z kokosem do zwilżenia. Naciśnij mieszaninę do dna i boków płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Patelnia
3
Piec, aż skorupa jest głęboki złoty kolor, 25 do 30 protokół. Często sprawdzajjeśli krawędzie są brązowiejące przed dnem, zakryj krawędzie paskami folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
4
Przenieś skorupę do stojaka z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
5
Posypać chipsy czekoladowe na gorącej skórce i odstawić na 5 minut, aż się stopi. Delikatnie rozprowadzić czekoladę na dnie skorupy. Przechowywać w lodówce skorupę przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Czekolada
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
W misce ubić jajka, cukier, mąkę i wanilię na gładką masę. Ciepłe mleko na patelni na średnim ogniu, aż prawie się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Patelnia
7
Stale ubijając, powoli wlać gorące mleko do mieszaniny jaj. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować i zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył łyżki, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
8
Wyjąć z ognia, wymieszać pozostałe 2 szklanki kokosa i 2 łyżki. masło; odstawić 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Masło
9
Wlać krem do skórki. Przykryć folią, naciskając bezpośrednio na powierzchnię kremu i całkowicie schłodzić, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
10
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
11
Rozłóż bitą śmietanę na kremie, wirując dekoracyjnie. Schłodzić ciasto przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Budyń
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
12
Posypać prażonym kokosem przed podaniem, w razie potrzeby.