Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem
Ten przepis służy 4. Jeśli $2.29 za porcję zapas w budżecie, podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem może być super bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, dymkę, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karczochy zapiekane z octem Sherry i tymiankiem, Herbed filet wołowy z pomidorem Madeira Confit, oraz Rabarbar I Cebula Confit Z Truskawkowym Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokroić cebulę i pokroić pomidory koktajlowe na pół.
Wymieszać w misce, następnie dodać 1/2 szklanki octu sherry i pozostawić do marynowania na 30 minut.
Włożyć szalotkę do małego rondla i dodać pozostałą 1/2 szklanki octu sherry. Odciąć liście estragonu, odstawić na bok i dodać łodygi do patelni. Doprowadzić mieszaninę octu do wrzenia i pozostawić do zmniejszenia o 2/
Zdjąć patelnię z ognia i zacząć ubijać pokrojone w kostkę masło. Utrzymuj patelnię ciepłą, ale nie pozwól, aby się rozgrzała, ponieważ spowoduje to oddzielenie masła i podzielenie sosu. Gdy całe masło zostanie ubite, przełożyć sos przez sito do czystej patelni i ogrzać.
Z marynaty wyjąć cebulę i pomidorki koktajlowe i umieścić w rondlu. Pocić mieszaninę na średnim ogniu, aż pomidory zaczną się rozkładać.
Dodać około 1/2 pozostałej marynaty i gotować powoli na umiarkowanym ogniu przez 30 minut.
Podczas gdy pomidory i cebula są gotowania, wziąć filety z labraksa i przegrzebki i doprawić je solą i pieprzem. Filety z okonia morskiego przesmażyć na bardzo gorącej patelni nieprzywierającej, najpierw od strony skóry w dół. Gdy złocisty brązowy, zdjąć z patelni, umieścić na blasze do pieczenia i gotować w piekarniku przez 3 do 4 protokół. Zrób dokładnie to samo z przegrzebków.
Szparagi i szczypiorek blanszujemy osobno we wrzącej, osolonej wodzie.
Wyjąć z wody i związać szparagi w wiązki po 10 za pomocą blanszowanego szczypiorku.
Aby zmontować, umieść 1 kawałek okonia morskiego na każdym talerzu i wierzch z confit pomidorów.
Ułożyć drugi kawałek labraksa na wierzchu i oprzeć szparagi o labraks. Weź liście estragonu, które zostały odłożone i z grubsza posiekaj je.
Dodać estragon do ciepłego sosu i sos łyżka wokół talerza.
Dodaj przegrzebek z boku każdego talerza i służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.