Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem

Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem
Ten przepis służy 4. Jeśli $2.29 za porcję zapas w budżecie, podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem może być super bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, dymkę, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karczochy zapiekane z octem Sherry i tymiankiem, Herbed filet wołowy z pomidorem Madeira Confit, oraz Rabarbar I Cebula Confit Z Truskawkowym Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pokroić cebulę i pokroić pomidory koktajlowe na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszać w misce, następnie dodać 1/2 szklanki octu sherry i pozostawić do marynowania na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Włożyć szalotkę do małego rondla i dodać pozostałą 1/2 szklanki octu sherry. Odciąć liście estragonu, odstawić na bok i dodać łodygi do patelni. Doprowadzić mieszaninę octu do wrzenia i pozostawić do zmniejszenia o 2/
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Ocet SherryOcet Sherry
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Zdjąć patelnię z ognia i zacząć ubijać pokrojone w kostkę masło. Utrzymuj patelnię ciepłą, ale nie pozwól, aby się rozgrzała, ponieważ spowoduje to oddzielenie masła i podzielenie sosu. Gdy całe masło zostanie ubite, przełożyć sos przez sito do czystej patelni i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Z marynaty wyjąć cebulę i pomidorki koktajlowe i umieścić w rondlu. Pocić mieszaninę na średnim ogniu, aż pomidory zaczną się rozkładać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać około 1/2 pozostałej marynaty i gotować powoli na umiarkowanym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
8
Podczas gdy pomidory i cebula są gotowania, wziąć filety z labraksa i przegrzebki i doprawić je solą i pieprzem. Filety z okonia morskiego przesmażyć na bardzo gorącej patelni nieprzywierającej, najpierw od strony skóry w dół. Gdy złocisty brązowy, zdjąć z patelni, umieścić na blasze do pieczenia i gotować w piekarniku przez 3 do 4 protokół. Zrób dokładnie to samo z przegrzebków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Szparagi i szczypiorek blanszujemy osobno we wrzącej, osolonej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Wyjąć z wody i związać szparagi w wiązki po 10 za pomocą blanszowanego szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
11
Aby zmontować, umieść 1 kawałek okonia morskiego na każdym talerzu i wierzch z confit pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
12
Ułożyć drugi kawałek labraksa na wierzchu i oprzeć szparagi o labraks. Weź liście estragonu, które zostały odłożone i z grubsza posiekaj je.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
SeabassSeabass
13
Dodać estragon do ciepłego sosu i sos łyżka wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Dodaj przegrzebek z boku każdego talerza i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn