Podbierak Saltfish
Pick-Up Saltfish jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 189 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, sok z limonki, habanero chile i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ackee i Saltfish, Saltfish and Ackee, oraz Saltfish and Ackee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sól dorsza opłukać zimną wodą.
Umieścić rybę w dużej misce; przykryć zimną wodą. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce co najmniej 24 godziny, zmieniając wodę raz.
Umieść rybę na dużej patelni; przykryj zimną wodą i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ryby płatki łatwo, o 50 protokół.
Odcedzić; lekko ostudzić. Używając palców, rozdrabniaj ryby, odrzucając skórę i kości. Zmierz 11/2 szklanki rozdrobnionej ryby i umieść w średniej misce(zachowaj pozostałą rybę do innego użytku).
Dodaj cebulę, papryka, pomidory, sok z limonki, Skórka z limonki i chile do ryby i wymieszać, aby zmiksować. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Kopiec sałatki w środku talerza.
Posypać posiekanym jajkiem. Surround z plasterkami awokado i służyć.