Plastry Kantalupy i jeżyn z kremem migdałowym
Plastry kantalupa i jeżyny z kremem migdałowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 250 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz serek śmietankowy, mleko, 2 kantalupy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sernik migdałowy ze śmietaną i jeżynami, Sałatka z komosy ogórkowej z jeżyn, mięty i migdałów Vinaigrette, oraz Krem cytrynowy z jeżynami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce i ubijaj z dużą prędkością miksera, aż będzie gładka. Ułóż plastry kantalupy, 1/4 szklanki jeżyn i 2 łyżki śmietany serowej na każdym z 4 talerzy deserowych.
Posypać każdą porcję 1 łyżeczką prażonych migdałów i udekorować gałązkami mięty, w razie potrzeby.