Plantany z kawiorem i Puree z Czarnej Fasoli

Plantany z kawiorem i Puree z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj plantanów z kawiorem i Puree z Czarnej Fasoli. Ten przepis służy 6. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka wody, szynka hock, złoty kawior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Burrito śniadaniowe z czarną fasolą z Plantanami i salsą Mango, Salsa Black Bean-Oklahoma Caviar, oraz Carolina Caviar-Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
PLANTANY I KAWIOR
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
KawiorKawior
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu do 375 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj plastry babki, partiami, jeśli to konieczne, bez tłoczenia patelni. Smażyć na lekko złoty kolor, około dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć łyżką szczelinową i powtarzać, aż wszystkie plastry zostaną usmażone. Korzystając z boku tasaka lub dużego noża Kucharskiego, delikatnie spłaszcz plastry do grubości 3/8 cala. (Można przygotować do tego punktu do 8 godzin wcześniej i przechowywać na talerzu w temperaturze pokojowej.) Smażyć plastry na złoty kolor, kolejne 2-3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
CleaverCleaver
5
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierze towels.To podawać, układać 3 do 4 plastrów babki na każdym talerzu. Łyżka śmietany, puree z czarnej fasoli i czarny i złoty kawior na plastrach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
KawiorKawior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Dekoruj plastrami czerwonej cebuli.Czarna fasola PUREECook marchew, cebula, szynka, czarna fasola, tymianek i woda w małym garnku na małym ogniu, przykryte, aż fasola będzie miękka, 1 do 1 ½ godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Drenaż. Wyrzucić szynkę i wodę.Puree z fasoli w procesorze, aż będzie gładkie, z niewielkimi kawałkami. Przygotuj fasolę nie więcej niż jeden dzień wcześniej. Podgrzać, w górnej części podwójnego kotła przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn