Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 368 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka mielonego kminku, ser cheddar, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki ziemniaczane z kukurydzą i fetą, Tajskie ciasta kukurydziane i ziemniaczane, oraz Placki kukurydziane ze słodkich ziemniaków z sosem czosnkowym.
Instrukcje
1
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić do wrzenia wody 4 quarts.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać całe ziemniaki i gotować do miękkości po przekłuciu, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
3
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć; obrać i zetrzeć na tarce(lub nacisnąć przez młyn spożywczy lub ricer).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do Ziemniaków
4
W dużej misce wymieszaj ziemniaki, kukurydzę, ser cheddar, twaróg, jajka, cebulę, kolendrę, jalapeos, mączkę kukurydzianą, kminek, sól i pieprz do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Twarożek
Kolendra
Mąka Kukurydziana
Ziemniak
Cebula
Pieprz
Kminek
Kukurydza
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać 1 łyżeczkę oleju do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu; gdy jest gorąca, Wrzuć ciasto do patelni w około 1/3 porcji filiżanki i użyj łyżki, aby rozłożyć lekko na 3-do 4-calowe ciasta. Gotować, obracając raz łopatką, aż ciasta będą rumiane z obu stron i twarde w dotyku w środku, łącznie około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
6
Przenieś do płyty żaroodpornej i utrzymuj ciepło w piekarniku 200 podczas gotowania pozostałych ciast, dodając więcej oleju do patelni w razie potrzeby.