Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche

Nigdy nie można mieć zbyt wiele żydowskich przepisów, więc dać buraków i czerwonej cebuli placki ziemniaczane z puree z marchwi i chrzanu i kminku Creme Fraiche spróbować. Jedna porcja zawiera 725 kalorii, 13g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 67 powiedziałoby, że trafił w sedno. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz marchew, olej z pestek winogron, creme fraiche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest spektakularne. Spróbuj Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche, Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem, oraz Placki ziemniaczane z dżemem jabłkowo-cebulowym i chrzanowym Creme Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w średnim rondlu, na średnim ogniu.
Dodaj marchew i saute przez 2 protokół. Wymieszaj sok z marchwi i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o 5/
Umieścić mieszaninę marchwi w blenderze i puree, aż będzie gładka.
Przełożyć do miski i podawać w temperaturze pokojowej.
Wymieszać wszystkie składniki w małej misce i odstawić, najlepiej na 24 godziny w lodówce.
Używając przystawki do ruszt w robocie kuchennym, zetrzyj ziemniaki, cebulę, marchewkę i buraki osobno. Zalać małą patelnię saute odrobiną oleju i umieścić go na małym ogniu.
Dodać połowę startej cebuli i smażyć je powoli, aż karmelizowane, miękkie i słodkie. Używając durszlaka, wyciśnij cały nadmiar płynu z pozostałych warzyw, a następnie połącz wszystkie składniki w misce do mieszania.
Dodaj 2 szklanki oleju do średniej patelni i podgrzać go do 370 stopni F. umieścić 2 uncje mieszaniny latke do oleju i gotować, aż brązowy na 1 stronie, około 2 protokół. Za pomocą szczeliny łyżki lub szpatułki, Odwróć latke i nadal gotować, aż brązowy z drugiej strony.
Wyjąć z oleju na tacę pokrytą ręcznikiem papierowym i natychmiast doprawić solą, do smaku. Kontynuować pozostałą mieszaninę. Ułóż latkes na półmisku i podawać natychmiast z puree z marchwi i chrzanu i kminku creme fraiche.